Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Termeni si conditii

www.edelweissgrup.ro  apartine S.C. EDELWEISS GRUP S.R.L.  cu sediul in str. Drumul Osie nr. 76, sector 6, Bucuresti, avand C.I.F. RO12863641, nr. de inregistrare in Registrul Comertului J40/1950/2000, capital social 150 000 lei.
Accesarea sau cumpararea produselor listate pe site, implica  acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. 
S.C.EDELWEISS GRUP S.R.L.isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si a produselor listate fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.


1.Definitii

Site – magazinul online  www.edelweissgrup.ro
Contract – contractul la distanta incheiat intre Cumparator si Vanzator
Cumparator – persoana fizica cu varsta mai mare de 16 ani  sau orice entitate juridica care isi face un cont pe Site si efectueaza o Comanda
Utilizator – persoana fizica cu varsta mai mare de 16 ani sau orice entitate juridica care isi face un cont pe Site si il acceseaza 
Vanzator – persoana juridica S.C. EDELWEISS GRUP S.R.L.
Cont – sectiunea  de Site care permite Cumparatorului/Utilizatorului  transmiterea Comenzii catre Vanzator, aceasta continand informatii despre Cumparator/Utilizator  si istoricul acestuia
Cosul meu – sectiune din Site care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior
Comanda – document electronic prin care Cumparatorul/Utilizatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu care sunt prezentate pe site si care pot face obiectul contractului incheiat intre vanzator si cumparator 
Specificatii produs – toate caracteristicile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor
Taxa de timbru verde – taxa platita de Vanzator catre organizatia autorizata sa preia operatiunile de colectare, transport, reciclare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice si electronice


2.Modul de desfasurare a achizitie unui produs/serviciu
Cumparatorul/Utilizatorul poate efectua o comanda pe site prin plasarea de bunuri/servicii in cosul de cumparaturi. Comanda se finalizeaza prin efectuarea unei plati prin modalitatile indicate in site. Un produs/serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs/serviciu in cos, fara finalizarea comenzii,  nu atrage automat inregistrarea unei comenzi sau rezervarea unui produs/serviciu. Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate sunt corecte .
Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul/Utilizatorul  isi da consimtamantul cu privire la forma de comunicare ulterioara prin care Vanzatorul isi desfasoara operatiunile comerciale.
Confirmarea comenzii, prin intermediul mesageriei electronice nu reprezinta acceptarea acesteia de catre Vanzator , ci are doar rol informativ.
Contractul intre Cumparator si Vanzator se considera ca intra in vigoare in momentul in care Cumparatorul primeste din partea Vanzatorului informarea cu privire la expedierea Comenzii. 
Termenii si conditiile stau la baza Contractului, acestea completandu-se cu certificatul de garantie.   
Vanzatorul poate anula comanda plasata de catre Cumparator/Utilizator, acesta fiind notificat de catre Vanzator. Anularea comenzii se face fara ca vreuna dintrte parti sa aiba vreo obligatie sau sa poata pretinde daune-interese.
Cumparatorul poate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirera bunului/serviciului ,  sa se retraga din Contract sau sa returneze bunul/serviciul cumparat  fara a fi necesar un motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Cumparatorul poate, in aceasta situatie, sa completeze Formularul returnare produs (vezi Infocenter).
Vanzatorul va returna banii pentru comanda anulata si platita in termende 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Cumparatorului. Vanzatorul ramburseaza suma incasata folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de cumparator  pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Cumparatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina Cumparatorului plata de comisioane in urma rambursarii. Vanzatorul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care Cumparatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat cel standard oferit de Vanzator. Cu exceptia cazului in care Vanzatorul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezii din partea Cumparatorului conform careia acesta a trimis produsele catre Vanzator, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
In  cazul in care un Bun/Serviciu  comandat de catre Cumparator nu poatre fi livrat, Vanzatorul notifica Cumparatorul in acest sens si returneaza banii primiti pentru Bunul/Serviciul comandat in temen de 7 zile de la data la care Vanzatorul a aflat acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat intentia de reziliere a contractului.
3.Facturarea – plati
Preturile produselor/serviciilor prezentate in site includ TVA conform legilor aflate in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile/Serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. In functie de valoarea totala a comenzii, Cumparatorul va plati costurile de livrare, daca este cazul.  
Plata produselor achizitionate se face in majoritatea cazurilor ramburs, la livrarea coletului cu produse de catre curier. Exista si alte posibilitati (plati electronice, CEC, ordin de plata sau numerar) care pot fi discutate in momentul validarii comenzii, atunci cand Cumparatorul este contactat de unul din operatorii Vanzatorului.
3.Livrarea bunurilor/serviciilor
Vanzatorul va asigura livrarea bunurilor/serviciilor doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare
4.Garantia produselor
Toate produsele comercializate in cadrul site-ului beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 
5. Informatii despre produse si servicii
Edelweiss Grup SRL nu isi asuma responsabilitatea ca informatiile si imaginile prezentate in site sunt corecte si complete, acestea fiind preluate si redate conform specificatiilor producatorilor.
Denumirile comerciale, marcile si logo-urile produselor apartin producatorilor  si sunt folosite in cadrul site-ului cu acordul acestora.
Vanzatorul nu garanteaza ca serviciile oferite prin intermediul acestui site sunt accesibile permanent  si fara erori. 
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile, ofertele, stocul, specificatiile si imaginile prezentate in site fara o notificare prealabila. 
6.Subcontractarea
Vanzatorul poate subcontracta o terta parte pentru servicii necesare derularii Comenzii. Cumparatorul este informat cu privire la acest fapt, insa nu este necesar acordul acestuia. Vanzatorul este responsabil fata de Cumparator pentru obligatiile contractuale asumate.  
7.Drepturile de proprietate intelectuala si industriala
Toate informatiile de pe Site (imagini, logo-uri ,continut multimedia) si continutul mesajelor electronice trimise Cumparatorilor/Utilizatorilor de catre Vanzator sunt proprietatea Vanzatorului sau sunt prezentate cu permisiunea proprietarului de drept.
Cumparatorul/Utilizatorul  poate copia si/sau utiliza informatiile de pe Site numai in scopuri personale sau non-comerciale, daca aceasta nu se intra in conflict cu documentul Termeni si conditii.
8.Confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal
8.1 Confidentialitatea

Vanzatorul duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii informatiilor pe care le furnizeaza Cumparatorul/Utilizatorul, dezvaluirea acestora se poate face doar in conditiile mentionate in prezentul document si cu respectarea legislatiei in vigoare. 
Transmiterea de catre Cumparator de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ofera Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui. Cumparatorul este de acord ca aceste informatii si materiale sa poata fi folosite de Vanzator in interes propriu, fara ca acest lucru  sa genereze obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor transmise, daca legislatia in vigoare nu prevede altfel.  
8.2 Prelucrarea datelor cu caracter personal
8.2.1 Baza legala si scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal

In conformitate cu legislatia nationala (Legea 102/2005, modificata si completata, Legea nr. 190/2018, Legea nr. 506/2004) si europeana (Regulamentul 2016/679/UE, Directiva 2016/680/CE, Directiva 2002/58/CE) in vigoare, Vanzatorul isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ii sunt furnizate.
In sensul legislatiei mai sus amintite, Vanzatorul are calitatea de operator atunci cand prelucreaza date cu caracter personal. Informatii suplimentare referitoare la prelucrarea datelor personale se pot obtine contactand Responsabilul cu protectia datelor personale la adresa protectie.date@edelweissgrup.ro sau prin serviciul de curierat/postal la adresa Str. Drumul Osiei, nr. 76, sector 6, Bucuresti cu mentiunea ’’in atentia Responsabilului cu protectia datelor personale’’.
Scopul colectarii si prelucrarii datelor personale este urmatorul: 
-derularea relatiei contractuale stabilite intre Vanzator si Cumparator in conformitate cu legislatia in vigoare,
-desfasurarea directa sau indirecta de actiuni de marketing, cercetarea de piata, sondaje de opinie
-transmiterea de notificari comerciale privind produsele comercializate prin  intermediul Sitului 
-protejarea intereselor legitime ale Vanzatorului
8.2.2 Tipuri de date cu caracter personal prelucrate si sursa acestora
Categoriile de date personale prelucrate sunt colectate prin intermediul sitului, direct de la persoanele care il acceseaza.
Nu sunt colectate/prelucrate categorii speciale de date personale, asa cum sunt definite de GDPR. 
Nu sunt colectate/prelucrate date personale ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani. 
8.2.3 Perioada de stocare a datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal sunt stocate atata timp cat Cumparatorul/Utilizatorul  are un cont in situl www.edelweissgrup.ro. Cumparatorul/Utilizatorul  poate solicita oricand stergerea oricaror date personale sau inchiderea contului. Vanzatorul va da curs solicitarii Cumparatorului/Utilizatorului. Respectarea legislatiei in vigoare , precum si interesele legitime ale Vanzatorului pot impune pastrarea anumitor date personale , chiar si dupa inchiderea contului Cumparatorului/Utilizatorului.
8.2.4. Drepturile si modul de exercitare
Conform prevederilor legale aplicabile, Cumparatorul/Utilizatorul are dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziţie, dreptul de a depune plangere, dreptul de a retrage consimtamantul si drepturi suplimentare aferente deciziilor automate. 
Cumparatorul are dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter  Personal cu sediul in Bucuresti, b-dul. G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, tel. +40.318.059.211, fax +40.318059.20,  e-mail anspdcp@dataprotection.ro   .
Pentru exercitarea drepturilor Cumparatorul poate contacta direct, Responsabilul cu protectia datelor personale la adresa protectie.date@edelweissgrup.ro sau prin serviciul de curierat/postal la adresa Str. Drumul Osiei, nr. 76, sector 6, Bucuresti cu mentiunea ’’in atentia Responsabilului cu protectia datelor personale’’.
8.2.5 Transmiterea datelor cu caracter  personal
Vanzatorul poate transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal furnizorilor de servicii (servicii de curierat, de plata, bancare, de marketing, de cercetare de piata, asigurari, servicii IT) sau autoritatilor  respectand prevederile GDPR.
8.2.6 Securitatea datelor 
Securitatea datele personale stocate, precum si a transmisiei acestora este asigurata prin implementarea de masuri tehnice si organizatorice adecvate,  precum si printr-o alegerea atenta a prestatorilor de servcii.
9.Forta majora
Partile nu pot fi facute raspunzatoare pentru nerespectarea contractului daca neindeplinirea acestuia se datoreaza unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil , in afara partilor si care nu poate fi controlat.
10.Legea aplicabila 
Prezentul contract este supus legilor din Romania. Litigiile aparute intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care nu este posibil,  acestea vor fi solutionate de instantele judacatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.
Inormatii referitoare la deseurile de echipamente electrice si electronice
 
In conformitate cu reglementarile in vigoare, EDELWEISS GRUP SRL in calitate de importator de Echipamente Electrice si Electronice este inscris in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice cu nr. RO-2016-11-EEE-1310-III. In scopul reciclarii Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (D.E.E.E.), EDELWEISS GRUP SRL  este afiliata asociatiei ENVIRON .

Sculele electrice si echipamentele scoase din uz sunt colectate gratuit in magazinul Edelweiss din str. Drumul Osiei nr. 76, sector 6, Bucuresti de unde sunt preluate de operatori economici autorizati .

Cumparatorii au obligatia de a nu elimina DEEE ca deseuri municipale nesortate , acestea trebuie colectate separat si predate serviciului public de colectare DEEE sau operatorilor economici autorizati pentru colectarea DEEE.
  

EDELWEISS
Edelweiss Grup SRL

CIF: RO 12863641, Nr. Registrul Comertului: J40/1950/2000

Strada Drumul Osiei, Nr. 76, Bucuresti, sector 6

Tel. 021-319 13 13, fax 021-319 13 14

E-mail: office@edelweissgrup.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Edelweiss
designed by headstart.ro
Preț 143,53 Lei
în stoc