Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Cum cumpar

O comandă online se realizează în trei etape:

1. Se alege produsul dorit (sau lista cu produsele dorite) dând click pe butonul "Adaugă în cos", din dreptul fiecarui produs ales din site; 

2. Se trece la realizarea efectivă a comenzii apăsând pe butonul "Comandă". În pagina de comandă ce se deschide, va trebui să vă creati un cont apasand link-ul "Creaza un cont acum" si completând un formular cu datele personale necesare pentru a vă expedia coletul. Din momentul în care v-ati creat un cont de client al site-ului www.edelweissgrup.ro, comenzile ulterioare vor fi făcute în acelasi cont, folosind parola de utilizator.

3. După expedierea comenzii din "cosul de cumpărături", în scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostrii care vă va trimite o oferta de preturi si va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

EDELWEISS
Edelweiss Grup SRL

CIF: RO 12863641, Nr. Registrul Comertului: J40/1950/2000

Strada Drumul Osiei, Nr. 76, Bucuresti, sector 6

Tel. 021-319 13 13, fax 021-319 13 14

E-mail: office@edelweissgrup.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Edelweiss
designed by headstart.ro
Preț 143,53 Lei
în stoc