Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Confidentialitate

Confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal

1 Confidentialitatea

Vanzatorul duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii informatiilor pe care le furnizeaza Cumparatorul/Utilizatorul, dezvaluirea acestora se poate face doar in conditiile mentionate in prezentul document si cu respectarea legislatiei in vigoare. 

Transmiterea de catre Cumparator de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ofera Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui. Cumparatorul este de acord ca aceste informatii si materiale sa poata fi folosite de Vanzator in interes propriu, fara ca acest lucru  sa genereze obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor transmise, daca legislatia in vigoare nu prevede altfel.  

2 Prelucrarea datelor cu caracter personal

2.1 Baza legala si scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal
In conformitate cu legislatia nationala (Legea 102/2005, modificata si completata, Legea nr. 190/2018, Legea nr. 506/2004) si europeana (Regulamentul 2016/679/UE, Directiva 2016/680/CE, Directiva 2002/58/CE) in vigoare, Vanzatorul isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ii sunt furnizate.
In sensul legislatiei mai sus amintite, Vanzatorul are calitatea de operator atunci cand prelucreaza date cu caracter personal. Informatii suplimentare referitoare la prelucrarea datelor personale se pot obtine contactand Responsabilul cu protectia datelor personale la adresa protectie.date@edelweissgrup.ro sau prin serviciul de curierat/postal la adresa Str. Drumul Osiei, nr. 76, sector 6, Bucuresti cu mentiunea ’’in atentia Responsabilului cu protectia datelor personale’’.
Scopul colectarii si prelucrarii datelor personale este urmatorul: 
-derularea relatiei contractuale stabilite intre Vanzator si Cumparator in conformitate cu legislatia in vigoare,
-desfasurarea directa sau indirecta de actiuni de marketing, cercetarea de piata, sondaje de opinie
-transmiterea de notificari comerciale privind produsele comercializate prin  intermediul Sitului 
-protejarea intereselor legitime ale Vanzatorului

8.2.2 Tipuri de date cu caracter personal prelucrate si sursa acestora
Categoriile de date personale prelucrate sunt colectate prin intermediul sitului, direct de la persoanele care il acceseaza.
Nu sunt colectate/prelucrate categorii speciale de date personale, asa cum sunt definite de GDPR. 
Nu sunt colectate/prelucrate date personale ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani. 
8.2.3 Perioada de stocare a datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal sunt stocate atata timp cat Cumparatorul/Utilizatorul  are un cont in situl www.edelweissgrup.ro . Cumparatorul/Utilizatorul  poate solicita oricand stergerea oricaror date personale sau inchiderea contului. Vanzatorul va da curs solicitarii Cumparatorului/Utilizatorului. Respectarea legislatiei in vigoare , precum si interesele legitime ale Vanzatorului pot impune pastrarea anumitor date personale , chiar si dupa inchiderea contului Cumparatorului/Utilizatorului.
8.2.4. Drepturile si modul de exercitare
Conform prevederilor legale aplicabile, Cumparatorul/Utilizatorul are dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziţie, dreptul de a depune plangere, dreptul de a retrage consimtamantul si drepturi suplimentare aferente deciziilor automate. 
Cumparatorul are dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter  Personal cu sediul in Bucuresti, b-dul. G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, tel. +40.318.059.211, fax +40.318059.20,  e-mail anspdcp@dataprotection.ro   .
Pentru exercitarea drepturilor Cumparatorul poate contacta direct, Responsabilul cu protectia datelor personale la adresa protectie.date@edelweissgrup.ro sau prin serviciul de curierat/postal la adresa Str. Drumul Osiei, nr. 76, sector 6, Bucuresti cu mentiunea ’’in atentia Responsabilului cu protectia datelor personale’’.
8.2.5 Transmiterea datelor cu caracter  personal
Vanzatorul poate transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal furnizorilor de servicii (servicii de curierat, de plata, bancare, de marketing, de cercetare de piata, asigurari, servicii IT) sau autoritatilor  respectand prevederile GDPR.
8.2.6 Securitatea datelor 
Securitatea datele personale stocate, precum si a transmisiei acestora este asigurata prin implementarea de masuri tehnice si organizatorice adecvate,  precum si printr-o alegerea atenta a prestatorilor de servcii.

EDELWEISS
Edelweiss Grup SRL

CIF: RO 12863641, Nr. Registrul Comertului: J40/1950/2000

Strada Drumul Osiei, Nr. 76, Bucuresti, sector 6

Tel. 021-319 13 13, fax 021-319 13 14

E-mail: office@edelweissgrup.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Edelweiss
designed by headstart.ro
Preț 143,53 Lei
în stoc